Contact

Voetzorg Voorburg-Leidschendam
070-300 05 85
info@voetzorgvoorburgleidschendam.nl
Westeinde 65
2275 AC Voorburg

karin

Karin de Greef
Ik ben Karin de Greef, afgestudeerd podotherapeut aan de Fonty’s hoge school te Eindhoven in 2000.
Na het behalen van mijn diploma ben ik als podotherapeut bij een groot orthopedisch schoentechnisch bedrijf begonnen. In de ruim 11 jaar dat ik daar gewerkt heb, heb ik veel ervaring opgedaan als het gaat om het aanmeten van steunzolen, podotherapeutische zolen, sporters, de kindervoet en de diabetische voet.
In die 11 jaar heb ik veel met specialistische voetenteams gewerkt, met o.a. chirurgen en revalidatie artsen. Naast de voetenteams was ik ook werkzaam als podotherapeut in het sportmedisch team van prof basketbalclub “BSW”.
Vanaf juni 2011 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk “Voetzorg Voorburg-Leidschendam”
k.degreef@voetzorgvoorburgleidschendam.nl

frederik

Fredrik Grimbergen
Ik ben Fredrik Grimbergen, afgestudeerd orthopedisch schoentechnicus aan de SVGB te Nieuwegein in 2009. In 2000 ben ik begonnen als leerling orthopedisch schoentechnicus bij een orthopedisch schoentechnisch bedrijf, daar heb ik ruime ervaringen opgedaan op het gebied van aanmeten van orthopedische schoenen, aanpassingen aan confectie schoeisel en steunzolen. Ik heb daar tot juni 2015 gewerkt met passie voor het vak en het bedrijf.
Vanaf 2007 heb ik wekelijks diverse gezamenlijke spreekuren gedraaid met revalidatie artsen, orthopeden, vaatchirurgen en fysiotherapeuten. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het oplossen van beperkingen die personen in het dagelijks leven ondervonden.
De praktijk Voetzorg Voorburg-Leidschendam ben ik per 01-07-15 komen versterken, ik richt me op het adviseren van u, aanmeten van steunzolen, Zlippo’s en aanpassingen aan confectie schoeisel.
f.j.grimbergen@voetzorgvoorburgleidschendam.nl